Judokamp 2016

In het weekend van 10/11 september waren 25 judoka’s bijeen op het jaarlijkse judokamp. Het thema dit jaar was “112, wat kun je ermee?”. Het weer was prachtig, zodat er veel animo voor waterpret was.

Tussen de sportieve programma-onderdelen (zoals een foto speurtocht, estafette, groepsspel en het smokkelspel) waren er ook verschillende momenten van vrij spelen. De zaterdagavond sloten we af bij het kampvuur met een gezelschapsspel en broodbakken.

Zondagochtend werden de bewoners van de camping getrakteerd op een vol bemande brandweerwagen. Bevelvoerder Erik Wesselink en zijn mannen/vrouwen gaven demo’s en ook de kinderen konden eens ervaren hoeveel druk er nu echt op zo’n brandslang staat. Een mooie afsluiting op het thema!

Klik hier om de foto’s van het judokamp te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *