Algemeen

Judoka’s van Judovereniging Salland kunnen meedoen aan judotoernooien. De trainers en het wedstrijdsecretariaat selecteren toernooien uit het aanbod uit de regio. De primaire focus ligt op het Vanentoernooi en het Opstaptoernooi.

Vanentoernooi

Judoverening Bijsterbosch uit Heerde organiseert meerdere keren per jaar een Vanentoernooi. Dit is een kleinschalig toernooi, dat uitstekend geschikt is voor (beginnende en jongere) judoka’s met geen of beperkte wedstrijdervaring. Ouders kunnen dichtbij de mat de wedstrijden meebeleven.

Op basis van deelname en resultaten kunnen judoka’s punten verzamelen (per toernooi tussen 40 en 90 punten). Bij iedere 100 punten ontvangt de judoka’s een vaantje in de kleuren van de judo.

Voor deelname aan het Vanentoernooi is lidmaatschap van JBN (Judo Bond Nederland) niet verplicht. De kosten aan het toernooi worden in Heerde bij inschrijving voldaan door de deelnemer.

Opstaptoernooi

JBN (Judo Bond Nederland) District Oost organiseert meerdere keren per jaar een Opstaptoernooi. Dit toernooi is voor judoka’s tot en met de leeftijd van 12 jaar en tot en met de groene band.

Het opstaptoernooi is formeler dan het Vanentoernooi. Ook is hiervoor lidmaatschap van JBN vereist! De kosten aan het toernooi worden gelijk bij inschrijving via de website verwacht.

Het is verstandig voor een beginnende judoka minimaal een aantal keren deel te nemen aan een Vanentoernooi, voordat hij/zij naar een Opstaptoernooi gaat. Bij twijfel kunt u altijd de trainer raadplegen.

Clubtoernooi

Eens per jaar organiseren we een clubtoernooi. Hieraan doen alleen judoka’s van onze eigen vereniging aan mee. Lidmaatschap van JBN is niet verplicht. De kosten aan het toernooi worden gelijk bij inschrijving via de website verwacht.

Overige toernooien

Naast het Vanentoernooi en Opstaptoernooi bieden we periodiek ook de mogelijkheid tot deelname aan andere toernooien. Samenstelling van het programma vindt plaats tussen trainers en wedstrijdsecretariaat.

Contact

Judo Vereniging Salland

Adres:
Lemelerveld

Sportpark Heidepark
Verbindingsweg 2a, Lemelerveld

Raalte
Sporthal Brede school Kwintijn
Oude molenweg 3, Raalte

Email: info@jvsalland.nl

Socials