Kosten

Het lidmaatschap voor Judovereniging bedraagt € 55 per kwartaal. De lidmaatschapsbijdrage wordt eens per kwartaal geïncasseerd. In dit bedrag is ook de Bondscontributie verrekend. Bij lidmaatschap bij onze vereniging wordt je ook door ons automatisch aangemeld als JBN-bondslid

Bondslidmaatschap

Alle leden van onze vereniging worden ook aangemeld als JBN-Bondslid. 

Proeflessen

Lijkt je judo leuk, maar weet je het nog niet zeker? Zowel in Raalte als in Lemelerveld bestaat de mogelijkheid om drie gratis proeflessen te volgen. Bevalt het na drie lessen, dan volgt de inschrijving (zie hieronder).

Strippenkaart

Vind jij het leuk om af en toe mee te doen op de mat? Bij JV Salland is er de mogelijkheid om een strippenkaart af te nemen. Daarmee kun je 10 keer meedoen voor maar €30,=. Deze vorm van  lidmaatschap is toegankelijk, maar kent de beperking dat je niet meedoet met slipexamens, toernooien en andere activiteiten.

Lid worden?

Inschrijven

Media toestemming intrekken?

Heeft u in het inschrijfformulier toestemming gegeven voor het plaatsen van foto’s en/of filmpjes op JV Salland media (Facebook/Instagram/nieuwsbrieven/whatsappgroepen) en wilt u deze intrekken. Klik dan hier om dit kenbaar te maken aan de ledenadministratie.

Uitschrijven als lid?

Onder vermelding van naam, geboortedatum en eventueel reden van uitschrijving kunt u per kwartaal een judoka uitschrijven. Klik hier voor het digitale uitschrijfformulier.

In verband met de gekoppelde bondslidmaatschappen en -contributie wordt er bij opzegging geen contributie teruggestort.

Tijdelijk bevriezen van het lidmaatschap?

Als gevolg van een langdurige ziekte/afwezigheid van langer dan 1 maand bestaat de mogelijkheid om het lidmaatschap tijdelijk te bevriezen. U betaalt dan geen lidmaatschapsgeld (of dit word teruggestort), maar blijft gewoon lid. Klik hier voor het formulier om dit aan te geven.

Financiële ondersteuning

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Gelukkig zijn er in de regio twee stichtingen die het mogelijk maken dat deze kinderen met een financiële ondersteuning toch kunnen sporten. Eventueel begeleiden wij u met het indienen van de aanvraag.

Klik hier voor Stichting Leergeld Salland. Deze website geeft informatie en u kunt direct een aanvraag indienen. Dit is voor ouders woonachtig in de gemeentes Raalte en Olst-Wijhe.

Klik hier voor het Jeugdsportfonds. Deze website geeft meer informatie. Via een contactpersoon kunt u een aanvraag (laten) indienen. Dit is voor ouders woonachtig in gemeente Dalfsen.

Voor ondersteuning vanuit het bestuur kunt u een email sturen aan de secretaris.

Contact

Judo Vereniging Salland

Adres:
Lemelerveld

Sportpark Heidepark
Verbindingsweg 2a, Lemelerveld

Raalte
Sporthal Brede school Kwintijn
Oude molenweg 3, Raalte

Email: info@jvsalland.nl

Socials