Judo in Salland

Judo in Salland kent een lange traditie die ruim 30 jaar terug in de tijd gaat. Onder diverse namen heeft judo in Salland onderdak gehad en op 1 april 2010 is Judo Vereniging Salland opgericht.

Regiofunctie

Met onze naam willen we de regiofunctie aanduiden. Doelstelling van Judo Verening Salland is om in Salland deze prachtige sport de aandacht te geven die het verdiend. Veel van onze huidige leden komen dan ook uit de Sallandse dorpen zoals Raalte, Lemelerveld, Luttenberg, Mariënheem, Heeten, Wijhe, Heino en Broekland.

Een vereniging met ambitie!

Het bestuur heeft ambitieuze plannen en biedt wedstrijd en recreatief judo aan. Daarnaast willen we dat judo voor iedereen mogelijk is/wordt. Mensen die financieel minder draagkrachtig zijn helpen we graag met het verkrijgen van subsidies en/of budget om hun kinderen alsnog te laten sporten.

Club producten

Sporttas met logo

Je hebt ze wellicht al gezien in de zaal of de kleedkamer. Deze mooie tas, met logo van de vereniging is te koop. Voor maar €15,= kun je deze tas kopen. Heb je interesse, mail dan naar penningmeester@jvsalland.nl

Bidon met logo

Deze aluminium bidon van 600ml met fraai logo van de vereniging er op is te koop. Voor maar €7,50 kun de deze bidon kopen. Heb je interesse, mail dan naar penningmeester@jvsalland.nl

Contact

Judo Vereniging Salland

Adres:
Lemelerveld

Sportpark Heidepark
Verbindingsweg 2a, Lemelerveld

Raalte
Sporthal Brede school Kwintijn
Oude molenweg 3, Raalte

Email: info@jvsalland.nl

Socials